DM i Grill

Eventen DM i Grill afholdes hvert år af World Barbecue Association Danmark (WBQADK) som en officiel årligt tilbagevendende grill-konkurrence. WBQADK er en forening som er til for at fremme grill og BBQ samfundet i Danmark.

Foreningen fungerer som et lokal afdeling af paraply organisationen World Barbecue Association (WBQA) og følger derfor de regler og retningslinjer der er udstukket af denne.
.

Det er vigtigt for os at DM i Grill er for alle. Det vil sige at vi ikke skeler til folks uddannelser, udstyr eller hvor i ladet de kommer fra. Det skal være sjovt at deltage og med håbet om at alle finder nye venner i grill communitiet.

DM i grill er en fest for både deltagerne og gæsterne. For de deltagerne er det en dag med fuld drøn på og hvor de virkeligt skal knokle for at vise hvad de duer til.

Det betyder dog ikke at der ikke er tid til skæg og ballade, for grillerne er heldigvis mestre i at have det sjovt holdene imellem. Der bliver joket og mobbet for sjov, der der bliver tjekket grilludstyr og samlignet griller.

Alt dette skaber en fantastisk stemning på DM pladsen som gør, at når du som gæst bevæger dig rundt mellem holdenes pavilioner, så vil du straks mærke at du er velkommen og at “her hygger vi os”.

For at du kan få en fornemmelse af hvordan det er til et DM i grill, så har vi sat en lille film samme fra DM 2011. Selv om det regnede i stride strømme hele dagen, så vil du se at folk de allesammen smiler og har det sjovt. Se DET er ægte grillhygge og det man kan opleve ved DM i Grill!