Dommer træning i både øst og vest

I begyndelsen af 2015 fik vi endelig efter års arbejde indført formelle krav om ens dommertræning på tværs af alle medlemslande. Det betyder at alle dommere der dømmer ved en WBQA konkurrence i dag skal svære uddannede af en godkendt dommertræner i WBQA.  Vores formand i Danmark, Kim Schulz, har selv taget stor del i udarbejdelsen af træningen og meget af den bygger på de erfaringer vi har gjort os gennem snart 10år med DM i Grill i Danmark.

Indtil nu har vi i Danmark haft valgt at træne vores dommere lige umiddelbart inden hver DM så træningen sidder frisk i hukommelsen når der skal dømmes. Mange dommere og ikke mindst holddeltagere har da ytret ønske om at de gerne vil have et mere formelt dommerkursus på et andet tidspunkt en DM weekenden. Det giver nemlig holdene mulighed for at få indblik i hvordan der dømmes og de kan alle som uddannede dommere, dømme ved WBQA konkurrencer over hele verden.

Første dommerkurser

Der er pga af ovenstående blevet arrangeret 2 dommer kurser i Danmark her i foråret. Bliver det en success, så er det planen at holde dem løbende – minimum én gang om året.

I første omgang har vi været så heldige at få 2 fede lokationer til at lægge plads til – en i København i Øst og en nær Århus i vest.

Vi kan hermed annoncere de 2 dommerkurser:

Dommerkursus Øst:

Sted: Weber Grill Academy, København (Dampfærgevej 10 [Pakhus 12], 2100 København Ø)

Dato: 30/4 – 2016 kl 9-14

Pris: 300kr

Antal pladser: ca 25 (først til mølle)

Tilmelding: Dommerkursus-øst

 

Dommerkursus Vest:

Sted: Barbecue Masters (Møgelgårdsvej 19-21 / 8520 Lystrup Ø)

Dato: 21/5 – 2016 kl 10-15

Pris: 300kr

Antal pladser: ca 30 (først til mølle)

Tilmelding: Dommerkursus-vest

 

VIGTIGT: tilmeldingen er først gyldig når vi har modtaget betalingen for tilmeldingen på kontonumm: 5067-0004509968 eller mobilePay/Swipp til 51904262. HUSK at mærke betalingen med navn + øst/vest.

Artiklen er skrevet af

Kim er formand for WBQA Danmark og var med til at starte det tilbage i 2008. Han brænder for at sprede det glade budskab omkring grill og madlavning på grillen. Derfor kan du altid få en snak med ham om det seneste indenfor grill-verden.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.