WBQA Danmark fejrede 10år Jubilæum

I år er det 10 år siden at WBQA Danmark første gang så dagens lys som forening i Danmark. Det er ikke alle årene at foreningen har været lige aktiv, men de seneste 6år har der især været fuld fart på.

Dette jubilæum skulle selvfølgelig fejres på bedste manér og derfor blev der budt på både kage og drikkevarer til alle deltagere, frivillige, dommere og sponsorer lørdag aften under dette års DM i Grill.

Det blev et par hyggelige timer hvor bl.a. den nuværende formand Kim Schulz kom med sjove anekdoter om de tidligere års DM  i Grill samt forenings arbejde generelt.

Kage blev spist så det stod alle ud af ørene og alle gik glade fra festen.

Vi takker Ørbæk Bryggeri som var så flinke at sponsorere drikkevarerne til arrangementet.

 

 

Artiklen er skrevet af

Kim er formand for WBQA Danmark og var med til at starte det tilbage i 2008. Han brænder for at sprede det glade budskab omkring grill og madlavning på grillen. Derfor kan du altid få en snak med ham om det seneste indenfor grill-verden.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.