Tilføj Nyhed

Har du en grill-relateret nyhed som du mener er værd at dele med resten af de danske grill entusiaster, så send den til os.

Det kunne f.eks. være:

  • Invitation til grill arrangement
  • Information om nye konkurrencer
  • Info om relevante nye grill-hjemmesider
  • og meget meget mere.

Udfyld formularen herunder og så vil vi sætte nyheden på vores hjemmeside hurtigst muligt efter. Skulle der være et problem der gør, at vi ikke ønsker at sætte nyheden på siden (f.eks. at der alene er tale om reklame for et kommercielt produkt), så vil du blive kontaktet om

Artiklen er skrevet af

Kim er formand for WBQA Danmark og var med til at starte det tilbage i 2008. Han brænder for at sprede det glade budskab omkring grill og madlavning på grillen. Derfor kan du altid få en snak med ham om det seneste indenfor grill-verden.